Náš blog

kategorie blogu

Facebookové súťaže – na čo si dať pozor?

12.06.2019 | Radek Hájek
Zábava pre fanúšikov, veľa starostí pre tvorcov. Tak by sa dali v skratke definovať Facebookové súťaže – nástroj, ktorý dokáže priniesť mnoho dobrého, ale tiež vysať vašu peňaženku bez väčšieho efektu.

Strácate sa v rozmeroch obrázkov na Facebooku? Tu máte prehľad tých najdôležitejších.

12.04.2019 | Radek Hájek
Každý, kto túto sociálnu sieť používa, sa skôr či neskôr stretne s tým, že mu Facebook oreže alebo rozmaže jeho perfektnú a dlho pripravovanú fotku. A väčšinou takú, ktorá u iného typu príspevku či reklamy vyzerala v poriadku. Je to tým, že pre každý typ príspevku a reklamy sú odporúčané iné rozmery a i keď si Facebook dokáže poradiť aj s nesprávnym formátom, je rozhodne lepšie servírovať mu fotky tak, ako si praje. Rozmery, s ktorými sa počas svojho života stretnete najčastejšie, sme vám zhrnuli do jedného článku.

Privacy by design v rámci GDPR postupov

08.03.2019 | Lukáš Bryksa
Nariadenie Európskej únie GDPR (General Data Regulation) nám už takmer rok beží. V rámci tohto nariadenia existuje aj praktika zvaná „Privacy by design“, niekedy označovaná tiež ako „Data protection by design“. Čo hovorí a čo obnáša?

Ako na webe urobiť stránkovanie z pohľadu SEO? Kompletný sprievodca

21.12.2018 | Pavel Horelica
Stránkovanie je prirodzenou súčasťou každého webu. Používa sa u e-shopov v kategóriách pri zobrazovaní produktov (bežne používaná funkcia umožňujúca vypísanie veľkého počtu produktov), u magazínov v archiváciu článkov, u diskusných fór pri stránkovanie vlákien či jednotlivých príspevkov a podobne. Ako na stránkovanie z pohľadu SEO?

Prečo fungujú podvodné e-maily? Neustále sme dôverčiví

07.12.2018 | Petr Zaoral
Čomu veriť a čomu nie? To je otázka, ktorú si vo svete jednotiek a núl kladie takmer každý. Opomeňme teraz dôveryhodnosť obsahu webov, portálov a diskusií, ktorú, aspoň čiastočne, môžeme odhadnúť z ich adresy, autora a histórie. Oveľa zaujímavejšie kapitolou sú e-maily.

Sme hrdými držiteľmi týchto certifikátov