Náš blog

kategorie blogu

Ako si vytvoriť API kľúč pre Google mapy?

Využívate na svojom webe funkciu Google Map? Máte vloženú mapku v kontaktoch alebo všeobecne používate funkciu mapky na webe pre rozšírenie obsahu? Potom asi viete, že na začiatku mája došlo k zmene v Google mapách. Prístup k dátam máp cez API je teraz o trochu zložitejšie. Ale len o trochu.

Definujte si svojho Frantu Vomáčku a komunikácia pôjde lepšie

Vždy ma poriadne rozčaruje, keď prídem na e-shop desne cool firmy, kúpim si desne in slnečné okuliare, s ktorými uvidím svet vo farbách dúhy a potom mi príde e-mail so slovami: "Vážený zákazník, ďakujeme za váš nákup na e- shopu. Vaša objednávka ... .. "Prečo ten e-mail tiež nie je cool a in? Pretože daná firma nemá zjednotenú komunikáciu a nevie, pre koho píše. Vy tú chybu nerobte.

12+ technických SEO chýb, ktoré zabíjajú vašu návštevnosť

08.10.2018 | Pavel Horelica
Dajme tomu, že máte web. Krásny web. Vyladený web, u ktorého ste si urobili analýzu kľúčových slov, máte prehľadnú štruktúru webu, dostatok cieľových stránok, píšete blog, máte aj redakčný plán, skvele vyplnené meta tagy, unikátne pre každú stránku a vyplnili ste aj všetky ostatné hovadinky, optimalizovali ste obrázky pre vyhľadávania. Jednoducho ste urobili veľa pre to, aby vaše organická návštevnosť rástla. A ona nerastie. Potvora mizerná.

Ako veľmi ma nebavia klišé. Používate ich?

Keď pozerám na televíziu a vo filme zrazu začne pršať, vždy si hovorím ach jo, teraz príde zase hádka alebo dramatická scéna. A ono naozaj. Zaručene mi dokáže pokaziť deň, keď herečky v bijácích pohodlne utekajú pred zbabelcami na ihlách a utečú im. A niečo podobné platí aj v marketingu. Keď poviete, že ponúkate komplexné služby, tak ste sa z tých ihiel práve zrútili.

Sme hrdými držiteľmi týchto certifikátov