Náš blog

kategorie blogu

Google Nákupy krok za krokom: založenie

05.06.2015 | Jan Řičánek
Google Nákupy sa v poslednej dobe zaradili do trojky najväčších porovnávačov tovaru na slovenskom trhu a vedľa Heuréky a Zboží.cz sa môžu stať jedným z kľúčových zdrojov konverzií na vašom e-shope. Je preto …

Máte web vhodný pre mobilné telefóny? Nie? Máte problém...

07.05.2015 | Pavel Horelica
Google oznámil významný update svojho algoritmu. Odo dňa 21.4. je mobile ranking faktor dôležitým signálom pre vyhodnocovanie výsledkov pri mobilnom vyhľadávaní. Dalo sa to čakať - už od minulého roka si všímaví užívatelia mohli v mobilnom fulltextovom vyhľadávaní na Google všimnúť poznámky "Optimalizované pre mobily", ktorá sa objavila vo fulltexte u každej stránky prispôsobenej pre zobrazenie na mobilných telefónoch. Už táto maličkosť bola predzvesťou toho, čo sa stalo teraz - prispôsobenie webu pre mobilné zariadenia je jedným z faktorov pre radenie výsledkov pri mobilnom vyhľadávaní.

Online chat dokáže na webe zázraky. Používate ho?

05.05.2015 | Lukáš Bryksa
Telefón, e-mail, dopytový formulár, Facebook, Skype alebo napríklad diskusné fórum - zákazník prechádzajúci sa po vašich webových stránkach sa s vami môže spojiť rôznymi cestami. Nie je ale lepšie, keď ho aktívne oslovíte priamo vy? A to ešte vo chvíli, keď prelieza vaše webovky?

Firemný blog: má pre vašu firmu význam?

15.01.2015 | Lukáš Bryksa
Blog už dávno nie je iba doménou pár jednotlivcov, ktorí jeho prostredníctvom vyjadrujú svoje názory. Blogovanie sa dostalo aj do firemnej sféry - spoločnosti sa týmto spôsobom snažia priblížiť svojim zákazníkom a pôsobiť "ľudskejšie". Navyše môžu pomocou blogu preukázať, že sú vo svojom odbore naozajstnou autoritou.

Sme hrdými držiteľmi týchto certifikátov