Náš blog

kategorie blogu

POP3 vs. IMAP. Ktorý protokol je lepší?

28.11.2014 | Miroslav Urbánek
Snažíte sa nastaviť poštového klienta (Outlook, Thunderbird,...) a vŕta vám hlavou, čo je to ten protokol prichádzajúcej pošty? V roletke zvyčajne máte dve možnosti - POP3 a IMAP. Dosť možno vám budú fungovať obidve. Otázkou zostáva, či budú fungovať tak, aby to vyhovovalo vašim potrebám. Každý protokol sa totiž k e-mailom chová trochu inak.

Hodnota firmy je v informáciách. Kde sú informácie? V CRM!

13.11.2014 | Lukáš Bryksa
Možno už ste tú vetu počuli. Informácie sú na nezaplatenie. Hoci nie sú vidieť, počuť a ani ich nemôžeme nahmatať, zvyšujú hodnotu firmy. Vaša spoločnosť nemusí nič vyrábať, nemusí nič vlastniť a ani toho nemusí moc vedieť. Ak má (aktuálne a pravdivé) informácie, získava konkurenčnú výhodu pred všetkými ostatnými. Kto podceňuje a ignoruje zhromažďovanie a využívanie informácií, akoby ignoroval hodnotu svojej vlastnej práce.

Po stý krát a naposledy: nikdy na Facebooku nekupujte fanúšikov

28.10.2014 | Jan Novák
Je to ako nočná mora, ktorá ma budí zo spánku. Vírus, ktorý sa nekontrolovane rozšíril po celej republike. "Biznis", na ktorom sa priživujú podvodníci z Webtrhu a bohvie akých ďalších portálov. Ak ste si niekedy v minulosti na svoju facebookovú stránku nakúpili "tisíc fanúšikov za pár korún", urobte pre mňa (a hlavne pre seba) jednu láskavosť - už to nikdy neopakujte.

SEO konzultanti radia: Toto by mal Google zlepšiť

11.09.2014 | Pavel Horelica
Google je kráľ internetu. Najpoužívanejší internetový vyhľadávač na svete. Na našej planéte len ťažko nájdete používateľa, ktorý by ho nepoznal alebo nikdy nepoužil. To však ešte neznamená, že je dokonalý. Podľa profesionálnych SEO konzultantov, odborníkov na internetový marketing i zasvätenejších užívateľov má aj Google svoje muchy. Predstavme si tri najväčšie.

Sme hrdými držiteľmi týchto certifikátov