Náš blog

kategorie blogu

Neverbálna komunikácia. Prezradí viac, než slová

20.08.2014 |
Pri komunikácii hrajú úlohu dve veci - čo hovoríme a akým spôsobom to hovoríme.Väčšina ľudí si myslí, že dôležitejšie je to prvé. Psychológovia a tí, čo sa problematike venujú, považujú za dôležitejšie to druhé. A všemožné výskumy im dávajú za pravdu.

Nepodceňujte silu UpSell = následného predaja

07.08.2014 | Lukáš Bryksa
Získať nového zákazníka je vždy časovo aj finančne náročnejšie, než opätovne zaujať toho súčasného. Veľa (odvážim sa tvrdiť aj väčšina) firiem si však toto ako keby neuvedomuje a zlou komunikáciou so svojimi zákazníkmi zbytočne prichádza o potenciálny zisk. Nepatríte tiež medzi nich?

Ani veľké spoločnosti sa občas nevyhnú penalizácii od Google

23.07.2014 | Pavel Horelica
Rok 2013 bol, čo sa týka humbuku okolo penalizácií od vyhľadávača Google, veľmi plodný. A dokonca aj veľké spoločnosti na vlastnej koži zistili, že Google má pravidlá pre všetkých rovnaké. Vo finále môže byť vyhľadávačom penalizovaný web nadnárodnej spoločnosti rovnako tak, ako malý a bezvýznamný MFA web študenta strednej školy. Proste a jednoducho - "prekročíš určité pravidlá a poletíš z výsledkov vyhľadávania".

Chcete úspešne predávať? Pýtajte sa!

14.07.2014 |
Obchodných zástupcov, podomových predajcov a rôznych "marketingových odborníkov" po svete behajú mraky. Len zlomok z nich ale skutočne vie predávať a vie, ako si získať priazeň klientov. Čo za tým stojí?

Doménová vojna a hodnota internetových domén

07.07.2014 | Lukáš Bryksa
Každý, kto sa niekedy zaujímal o internetový trh drobných podnikateľov a živnostníkov asi vie, že prakticky neustále prebieha intenzívny obchod s internetovými doménami. Aké sú najdrahšie predané domény v histórii a akú hodnotu má napríklad vaša doména?

Sme hrdými držiteľmi týchto certifikátov