Náš blog

kategorie blogu

Ako odhaliť podvodný e-mail?

07.11.2019 | Petr Zaoral
Nie je snáď užívateľa internetu, ktorý sa nestretol s e-mailami ponúkajúcimi nekončiacu nočnú vášeň alebo zaručené investície. Podľa štatistík je viac než 80 % všetkej komunikácie nevyžiadaná reklama, respektíve SPAM. Avšak existujú aj zákernejšie správy. Ako ich rozoznať?

Čo je to inbound marketing

04.10.2019 | Jan Rychnovský
Dnešná doba je rýchla a plná informácií, ktoré sa na vás valia zo všetkých strán. Ak niečo nevieme, obratom nám s tým pomôže strýko Google alebo teta Wiki. Ako ale v tejto informačnej záplave dať vedieť svetu práve o tej vašej značke či produkte? Môže vám s tým pomôcť práve inbound marketing.

Píšte na web úderné texty, ktoré zaujmú (a predajú)

05.09.2019 | Žaneta Caletková
Webcopywriting predstavuje účinný spôsob, ako sa rýchlo zviditeľniť bez geografických obmedzení tlači. Ponúka tiež viac možností, ako osloviť určitú skupinu ľudí – pomáha e-shopom a webom uspieť. Je však dobré mať na pamäti, že to, čo upúta čitateľov tlačených textov, by na webe neobstálo.

7 najlepších platobných brán pre majiteľov e-shopov

25.07.2019 | Lukáš Bryksa
Hľadáte platobnú bránu pre svoj e-shop? Spoľahlivosť, bezpečnosť a rozumná cena – to sú tri podmienky, podľa ktorých sa majitelia e-shopov rozhodujú. Uprednostňujete skôr lacnejšie riešenie , alebo platobnú bránu s pokročilejšími funkciami, ako je predautorizácia alebo rozpoznanie niekoľko cudzích jazykov? Prehliadnite si naše porovnanie.

Sme hrdými držiteľmi týchto certifikátov